MINI ve BMW Kilitli MEVD17XX Beyinler Çözüldü
Yayınlanma Tarihi : 18 Şub 2024
Yazı Kategorileri : Dimsport

MINI/BMW’deki KİLİTLİ MEVD17XX? ARTIK NEW GENİUS VAR! BMW/MIN TUNERLAR İÇİN BÜYÜK HABER: ARTIK NEWGENİUS’U, DAHA ÖNCE KİLİTLİ OLAN TÜM BOSCH MEVD17XX ECU’LARI OBDII ÜZERİNDEN YAZMAK İÇİN DE KULLANABİLİRSİNİZ. ECU’yu New Trasdata ile BENCH modunda basitçe kilidini açın ve her zamanki gibi PC veya internet bağlantısı olmadan güncellenmiş Flash_0532 protokolü ile New Genius ile maksimum konforla çalışın.

Büyük bir avantaj!

Bu güncelleme sayesinde geniş bir model listesine müdahale etmek mümkün: M2 F87, M3 F80, M4 F82/83 ve birçok diğer uygulama sizi bekliyor.

Diğerlerinin arasında, BOSCH MEVD17.2.G ECU ile donatılmış ikonik BMW M2 Competition, minimum çaba ile OBDII üzerinden tekrar tekrar flash edilebilir. Tunerlar için kontrol ünitesi üzerindeki işlemlere kıyasla önemli ölçüde daha az zaman harcayarak optimize edilmiş dosyalar geliştirmek için önemli bir seçenek.

Bu arabayı OBDII üzerinden yazma fırsatı, Dimsport’un tüm müşterilerine yenilikçi ve son teknoloji çözümler sunmaya olan sürekli taahhüdünü gösteriyor.

Fırsatı kaçırmayın ve New Genius ile hızlı ve kolay bir şekilde en iyi performansı elde edin. İşiniz için Dimsport’u seçin.

0 Yorum

Bir İçerik Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir