Ağır Vasıta Araç Chiptuning Yazılımı Nedir?
Yayınlanma Tarihi : 06 Mar 2024
Yazı Kategorileri : Blog | Teknik Bilgiler

Ağır Vasıta Araçları için Chiptuning Yazılımı Ne İşe Yarar? Bu, araçtaki ECU yazılımının düzenlenerek motor performansının belirli bir seviyede artırılmasını sağlayan bir işlemdir.

Ağır Vasıta Araçları için Chiptuning Yazılımı Kullanmanın Sebepleri Nelerdir?

Modern araçlarda, motor performansını ve yakıt tüketimini azaltmak için bu tür yazılımlar kullanılır.

Ağır Vasıta Chiptuning Yazılımı Nerede Uygulanmalıdır?

Chiptuning performans işlemleri, profesyonel şirketler tarafından bilinçli bir şekilde ve araca uygun bir biçimde gerçekleştirilmelidir.

Ağır Vasıta Chiptuning Yazılımının Avantajları Nelerdir? Chiptuning, aynı zamanda yüksek performans, optimum güç kazancı ve en iyi yakıt ekonomisi sağlar. Zorlu arazi ve çevre koşullarında yakıt tüketimi kontrolünüz dışında olsa da, bu maliyetleri en aza indirmek işletme karınızı önemli ölçüde artırabilir.

Aracınızın performansını en üst düzeyde tutmak, aracınıza yaptığınız düzenli bakımlarla doğru orantılıdır.

Araç performansını artırma yöntemlerini uygulayarak aracınızın ömrünü uzatabilir, daha fazla yakıt tasarrufu verimliliği ve tatmin edici bir kullanım deneyimi sağlayabilirsiniz.

Örnek Tablo;

Ayda 10.000 km yol yapan bir Araç —> ayda 250 litre Yılda 3000 Litre Tasarruf Sağlar Ayda 20.000 km yol yapan bir Araç —> ayda 500 litre Yılda 6000 litre tasarruf sağlar Ayda 30.000 km yol yapan bir Araç —> ayda 750 litre Yılda 9000 litre tasarruf sağlar (Verilen değerler aracın yol, hava ve kullanım şartlarına göre değişiklik gösterebilir.)

ISY TUNING’in Ağır Vasıta Araçları için Sunduğu Hizmetler;

Agrale, Avia, Baw, Bmc, Camc, Caterpillar, Chevrolet, Daf, Dongfeng, Ford, Foton, Freightliner, Gaz, Gmc, Hino, Hyundai, Uluslararası, Isuzu, Iveco, Jac, Kamaz, Kenworth, Mack, Man, Maz ( Маз), Mazda, Mercedes Truck, Mitsubishi Fuso, Multicar, Nissan, Peterbilt, Pi Makina, Piaggio, Renault, Scania, Shacman / Shaanxi, Sinotruk, Tata Daewoo Truck, Toyota, Volkswagen Truck, Volvo Truck, Western Star, Yuchai

Ağır Vasıta Araçları için Chip Tuning Sonrası Yakıt Tasarrufu Nasıl Elde Edilir?

Her araç, minimum yakıt, maksimum mesafe, minimum çevre ve gürültü kirliliği hedefiyle fabrikadan çıkar. Bu hedeflerin en önemli örneği, dizel motorlarda uygulanan düzenlemelerdir (Euro 4-5-6).

Bu detaylar göz önünde bulundurulduğunda, aracınıza bilgisayar destekli programlarla yapılan yeni ve performanslı yazılımlar, aracınızın bu değerlerini değiştirerek daha yüksek performans elde etmenize yardımcı olur.

ISY TUNING’in uzman ekipleri tarafından gerçekleştirilen Chiptuning işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, www.isytuning.com.tr adresini ziyaret edebilir veya +90 850 346 07 20 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

3 Yorumlar

  1. Ali Eren

    Chiptuning ile aracımın motoru daha güçlü ve dinamik hale geldi. Yokuşlarda bile sorunsuz çıkabiliyorum.

    Yanıtla
  2. İbrahim Şahin

    Chiptuning ile aracımın performansı yükseldiği gibi yakıt tüketimi de düştü. İkisi bir arada olabilir mi? Evet, chiptuning ile mümkün!

    Yanıtla
  3. Erdem Kılıç

    Chiptuning ile aracımın yakıt ekonomisi şaşırtıcı derecede iyileşti. Hem performanslı hem de tasarruflu bir sürüş elde ettim.

    Yanıtla

Bir İçerik Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir